L'Amour est un Oiseau

 
Speciaal voor zorginstellingen organiseert Philomela de voorstelling L'Amour est un Oiseau. Met deze voorstelling brengen we klassieke muziek letterlijk aan huis, zodat ook mensen die niet op eigen kracht een concert kunnen bezoeken van klassieke muziek kunnen genieten.

 

Mezzosopraan Merel Huizinga brengt samen met een pianist(e) verschillende hoogtepunten uit de klassieke muziek. Op het programma staan beroemde aria’s uit Italiaanse opera’s, mooie Franse liederen en prachtige pianoklassiekers.

 

Technische info

Optreden van +/- anderhalf uur (met pauze)

Tot maximaal 100 personen

(Gestemde piano) dient aanwezig te zijn

Microfoon dient aanwezig te zijn.

Rustige ruimte voor de voorstelling

 

Loading Quotes...

Philomela brengt muziek en plezier
Tijdens het concert vertellen de musici de verhalen achter de muziek die zij spelen. De interactie met de bewoners speelt een belangrijke rol. De drijfveer achter deze serie is dat muziek mensen blij en gelukkig maakt. Als mensen door omstandigheden niet meer naar een concert kunnen komen, brengen wij de muziek naar de mensen.

 

De concerten zijn vaak ook te bezoeken door mensen van buitenaf. De voorstelling is licht van toon en geschikt voor zowel de verstokte liefhebber als de geïnteresseerde die nog niet eerder een klassiek concert heeft bijgewoond.