L'Amour est un Oiseau

Speciaal voor zorginstellingen organiseert Philomela de voorstelling L'Amour est un Oiseau. Met deze voorstelling brengen we klassieke muziek letterlijk aan huis, zodat ook mensen die niet op eigen kracht een concert kunnen bezoeken van klassieke muziek kunnen genieten.

 

Mezzosopraan Merel Huizinga brengt samen met een pianist(e) verschillende hoogtepunten uit de klassieke muziek. Op het programma staan beroemde aria’s uit Italiaanse opera’s, mooie Franse liederen en prachtige pianoklassiekers.

Tijdens het concert vertellen de musici de verhalen achter de muziek die zij spelen. De interactie met de bewoners speelt een belangrijke rol. De drijfveer achter deze serie is dat muziek mensen blij en gelukkig maakt. Als mensen door omstandigheden niet meer naar een concert kunnen komen, brengen wij de muziek naar de mensen.

 

De concerten zijn vaak ook te bezoeken door mensen van buitenaf. De voorstelling is licht van toon en geschikt voor zowel de verstokte liefhebber als de geïnteresseerde die nog niet eerder een klassiek concert heeft bijgewoond.

Technische info

Optreden van +/- anderhalf uur (met pauze)

Tot maximaal 100 personen

(Gestemde piano) dient aanwezig te zijn

Microfoon dient aanwezig te zijn.

Rustige ruimte voor de voorstelling

 

Agenda   
September
25Hoofddorp14:30Eijkenhove
Oktober
3Amsterdam14:00De Poort
10Amsterdam14:00Jan Bonga
13RotterdamMiddagArcadia
18Zaandam14:30Seanden
10Assendelft14:30Festina Lente
December
04Hoofddorp14:00Eijkenhove
26Eindhoven10:30Dommelhoef

Loading Quotes...