Productieoverzicht

L'Amour est un Oiseau

L’Amour est un Oiseau is een klassiek concert ‘aan huis’ voor bewoners van zorginstellingen.

Klik hier voor meer info
Tulpen uit Istanbul

Voor de voorstelling Tulpen uit Istanbul stelden de Turkse bariton Sinan Vural en de Nederlandse mezzosopraan Merel Huizinga een programma samen met hoogtepunten uit de Turkse en Westerse klassieke muziek.

Klik hier voor meer info

Mariaconcert

Liederen over Maria door sopraan Dionne Brussee en mezzosopraan Merel Huizinga. Met o.m.O.a. Ave Maria´s van Schubert, Mozart, Fauré en Piet Pijnenborg.

Concert op Maat

Wij produceren concerten op maat voor bedrijven, staatshoofden of specials gelegenheden. Zo organiseerden wij concerten op de Nederlandse Ambassade in Koeweit en Oman en tijdens de Amsterdamse Boekennacht 2013. Amour Dieren  

Amour Dieren is een levendige voorstelling waarbij dieren de hoofdrol spelen: live en in de muziek.

  Klik hier voor meer info

Klassiek in West

Klassiek in West is een productie van acht heel verschillende concerten die elk een bijzondere verbinding leggen tussen verschillende bevolkingsgroepen of met andere kunstvormen.

Klik hier voor meer info

Het Temmen van de Os

Tien vertellingen over de os als metafoor voor onze onrustige geest. Met tien eeuwenoude Chinese prenten, tien kleine concerten, Chinese thee en tien wijze levenslessen.

Klik hier voor meer info
Amour Scholen

Amour scholen verbindt jong en oud rond klassieke en zelf gecomponeerde muziek.

Klik hier voor meer info
Van Amstel tot Wolga

Een ontmoeting tussen klassieke musici en dichters met muziek van Russische componisten met voordrachten van Nederlandse en Russische gedichten.

Klik hier voor meer info
Met en zonder zon

Met en Zonder Zon is een concert met Russische liederen dat met beamer en acteur/verteller of danser uitgevoerd kan worden. In januari 2010 is dit programma met succes in concertante versie vertoond in oa museum Hermitage Amsterdam.

Deze voorstelling is niet meer te boeken
Old Boy

Old Boy is een theaterthriller waarin toneel, film, zang, dans en live muziek op een unieke manier samen komen. Coproductie van Stichting Philomela en Theater- groep De Nieuw Amsterdam.

Deze voorstelling is niet meer te boeken