Gezocht: Meest positieve onbekende Nederlander
Stemt u weer op Merel Huizinga?

 

 

 

Één jaar nadat onze oprichter Merel Huizinga mede dankzij uw stem Amsterdammer van het Jaar werd, start de volgende ‘competitie’: de BID positivity awards. Merel is genomineerd in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander.

 

 

 

Denken in mogelijkheden, dat kan Merel als de beste! Toen Nederland een jaar geleden op slot ging werd een van onze doelgroepen, de ouderen in zorgcentra, keihard geraakt. Ze mochten geen bezoek meer ontvangen, raakten geïsoleerd en eenzaam. Ook de optredens van Stichting Philomela konden niet doorgaan. Tijd om te denken in mogelijkheden! Binnen no time ontstond plan B: de covid-proof concertserie L’Amour est un oiseau Achter Glas.

 

Unieke buitenconcerten: gewoon op de stoep of binnenplaats van verzorgingstehuizen. Professioneel versterkt, zodat de bewoners vanachter hun raam of vanaf hun balkon kunnen genieten. Ook kleine kinderen luisterden naar deze concerten. We besloten vervolgens om tijdens de zomervakantie muzikale dagbesteding te bieden aan kinderen die niet naar het buitenland konden. Jong en oud genoten van muziek in deze zware periode.

 

Als dat geen positiviteit is…

 

 

 

 

Wat is BID?

BID staat voor Big Improvement Day, een organisatie die in 2008 is opgezet vanuit de behoefte om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Met deze awards wordt er aandacht gegeven aan de kracht van positiviteit en improvement. En de ambitie van BID is om anderen te inspireren om vaker te denken in mogelijkheden, in plaats van moeilijkheden. De Juryvoorzitter is opper-positivo Ali B.

 

In 2021 blijven wij ons mooie werk voortzetten. Dit kan alleen met de steun van fondsen, sponsoren en donateurs. Meer bekendheid door awards helpt ons daarom enorm!

 

Helpt u ons?
Vanaf volgende week mag er gestemd worden, kunnen wij rekenen op uw stem? De link sturen wij u zodra de stembus geopend is.

 

En wie weet ontstaat er een uniek duet van rapper Ali B met onze eigen Merel!