Stichting Philomela begint 2021 goed met een geweldig nieuw initiatief: IT-donatie. Afgelopen jaar bleven wij gelukkig optreden - ook in de lockdowns - voor de bewoners van zorgcentra met de serie L'Amour est un Oiseau. Dankzij professionele versterkingsapparatuur konden onze musici tot en met kerst op een veilige manier buiten optreden voor deze kwetsbare doelgroep. De reacties waren lovend en onze harten werden verwarmd door de dankbaarheid van de bewoners en de gulheid van onze sponsoren. Daardoor kunnen wij al 13 jaar optreden in de zorgcentra ondanks de veelal beperkte activiteitenbudgetten.

 

Ook voor 2021 zoeken wij nog sponsoren om te kunnen blijven optreden. Naast sponsoring door middel van donaties (aftrekbaar / ANBI-status) bieden wij vanaf heden de mogelijkheid voor sponsoring in natura, namelijk door middel van IT-donatie. Samen met onze partner, Reuzado, die tekent voor de professionele en veilige opvolging van uw donatie. Helpt u ons met uw afgeschreven hardware zodat wij mooie concerten kunnen blijven geven voor de ouderen? Het kost uw bedrijf dus geen geld deze manier van sponsoring!

 

 

Het is zeer simpel! U krijgt, na aanmelding bij Ton van den Hengel van Philomela, direct contact met Reinoudt Klokke van Reuzado. U meldt welke hardware uw bedrijf wil doneren aan onze stichting en vanaf dat moment spreekt het proces voor zich.

 

 

Veiligheid van uw data staat voorop en natuurlijk een zo hoog mogelijke opbrengst voor uw afgeschreven hardware, want dit komt ten goede aan Stichting Philomela voor de concertserie L'Amour est un oiseau. Ook aan transparantie is gedacht, na indexatie van de gedoneerde hardware ontvangt u een bewijs van de hoogte van uw IT-donatie aan Stichting Philomela.