Steun ons

Stichting Philomela is mede afhankelijk van giften. Met uw hulp kunnen we veel mensen - jong en oud - blij met een muzikaal lesprogramma of een concert.

 

JONGE ZWALUWEN

Jonge Zwaluwen is actueler dan ooit. In 2022 kwamen er veel kinderen naar Nederland op de vlucht voor o.a. de oorlog in Oekraïne. Deze kinderen kunnen in Nederland gelukkig naar school, maar moeten wel binnen no time Nederlands leren en nieuwe vriendjes maken. Het muzikale lesprogramma Jonge Zwaluwen helpt hierbij, de kinderen zingen, maken muziek en kunnen even het verdriet van hun thuisland vergeten. Ook leren zij al zingend makkelijker de moeilijke Nederlandse taal. Er is veel vraag naar het lesprogramma, meer dan wij nu kunnen aanbieden. Uw hulp is hard nodig om meer kinderen blij te maken!

 

DIERENKNUFFELCONCERT

Muziek tilt mensen op, ontroert en verbindt. Dat is precies het doel van stichting Philomela. Zij haalt met haar muziek en optredens ouderen in verzorgingstehuizen, die zich vaak eenzaam voelen, uit hun isolement. Ze wil hen met muziek aanraken, en dat gebeurt soms letterlijk: bij de knuffelconcerten neemt Philomela poezen en honden mee die zich gemakkelijk door de toehoorders laten aaien.

 

 

Zwaluwkoor

Een inspirerende mix van nieuwkomers, expats en locals, inmiddels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Merel "Vaak leidt dit tot waardevolle contacten die beginnen met het drinken van een kopje koffie. Zo zingen nieuwkomers op volstrekt gelijkwaardige wijze onder leiding van een dirigent samen met locals en expats."

 

Uw steun is belangrijk

Zonder de bijdragen van onze sponsoren en donateurs kunnen wij onze programma's niet kunnen uitvoeren. Wilt u Philomela steunen? Dit kan door een eenmalige gift of door vriend of partner te worden.

 

U kunt uw bijdrage storten op NL46ABNA0603140106 ten name van Stichting Philomela. Als u uw naam en e-mailadres vermeldt, sturen wij u graag een bedankje.

 

sponsoren en fondsen 2022

sponsoren en fondsen 2021

sponsoren en fondsen 2020

sponsoren en fondsen 2019

sponsoren en fondsen 2018

sponsoren en fondsen 2017

sponsoren en fondsen 2016