Help je mee?

Dat kan op vele manieren

Voel je je betrokken bij onze missie en wil je bijdragen aan het werk van Philomela of één van onze Producties? Dat kan!

Als vrijwilliger, medewerker, bedrijf of fonds zijn wij op zoek naar jou! 

Wij geloven in de kracht en schoonheid van muziek. Samen met professionele musici maken wij muziek toegankelijk voor iedereen. Wil jij hieraan bijdragen?
Lees hier onder wat de mogelijkheden zijn, doneer meteen je bijdrage via onderstaande knop, of maak je bijdrage over op IBAN NL 46 ABNA 0603 1401 06 ten name van Stichting Philomela, Amsterdam. 

Nalatenschap

Je kunt er ook voor kiezen om Stichting Philomela op te nemen in je testament en ons tot (mede) erfgenaam benoemen of een legaat verstrekken. Philomela heeft de ANBI status, waardoor we zijn vrijgesteld van erfbelasting. Dat betekent dat alles wat je aan ons nalaat in zijn geheel ten goede komt aan onze concerten en producties. 

 

Natuurlijk wil je eerst weten hoe wat dit betekent en hoe het werkt. Meer informatie kun je lezen op de website van toegift.nl

Wil je het meteen regelen? Gebruik dan de knop hieronder om de stappen te doorlopen.  Je kunt ons uiteraard ook een mail sturen. 

 

Hier kan een bovenregel

Sponsors & Fondsen

Wil jouw bedrijf of fonds mensen die het moeilijk hebben ondersteunen? Geloof je in de kracht en schoonheid van muziek? Wil jouw bedrijf of organisatie bijdragen aan de taalontwikkeling van anderstalige kinderen? Vind je het belangrijk dat ouderen zich ontspannen via zang en dans? En dat anderstaligen met buurtgenoten kunnen zingen? Word dan sponsor of donateur van stichting Philomela, en neem contact op met huizinga@philomela.nl
Jonge Zwaluwen

Vrijwilligers gezocht

Wil jij je talenten inzetten voor een goed doel, en regelmatig hele blije gezichten zien? Voel je je betrokken bij mensen in onze samenleving die het soms een beetje moeilijk hebben? En ben je tenminste 4 uur per maand beschikbaar? Laat dan van je horen. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen op kantoor of bij onze evenementen. Stuur een mail aan stichting@philomela.nl of neem contact op met onze directeur, Merel Huizinga. 

cropped-Philomela_nl.png

Onze partners

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Ja, ik abonneer me op de nieuwsbrief
Close Search Window